bouwbedrijf baken

woningbouw

Om welk project of type woning het ook gaat, Bouwbedrijf Baken is volop actief in woningbouw. In opdracht van woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en particulieren realiseren we woningen en woongebouwen. Complete projecten in sociale woningbouw waaronder ook grote renovatieprojecten.
Maar we bouwen natuurlijk ook in de vrije sector, projectmatig of als partner bij een CPO-project.
De meest uiteenlopende bouwmethoden zijn door de ervaren mensen van Baken uitgevoerd. Of er nu gebouwd wordt in (gas)beton, kalkzandsteen, met gevelisolatie of metselwerk, Baken werkt het perfect af.

Hoogwaardig, snel en scherp gebudgetteerd. Bouwbedrijf Baken bouwt graag en op verantwoorde wijze mee aan een beter leef- en woonmilieu.

Impressies

klik op de foto voor meer

 

Op de hoek van de Corridor en de Eindhovenseweg worden momenteel 4 appartementen gebouwd. Inmiddels is de steiger verwijderd en al een deel van het eindresultaat te zien
Op de hoek van de Waalreseweg en de Beemdstraat is afgelopen jaar gewerkt aan 6 woningen. Deze woningen zijn gerealiseerd op het perceel van een voormalige autogarage.

Op een prachtige plaats in het centrum van Valkenswaard worden door Bouwbedrijf Baken 30 appartementen gebouwd. Inmiddels zijn de eerste appartementen opgeleverd en wordt er gewerkt aan tuin en achterterrein.