WIE ZIJN WE

Bouwbedrijf Baken is een in Valkenswaard gevestigd en regionaal actief bouwbedrijf. Met een enthousiast vakbekwaam team en onze partners leggen wij ons dagelijks toe op het realiseren van mooi werk, zowel in de woning- als utiliteitsbouw. Zekerheid, kwaliteit en vakmanschap zijn onze kernwaarden. Die komen voort uit onze rijke historie en zijn het fundament van ons werk.

De historie van het bouwbedrijf gaat terug naar 1929, toen de heer Jan Baken het gelijknamige bouwbedrijf oprichtte. In de periode van de wederopbouw groeide het bouwbedrijf met de bijbehorende timmerwerkplaats uit naar een gerespecteerde aannemer in de regio. Vanaf de jaren 70 was de leiding in handen van de heer Piet Baken, die door zijn vroegtijdig overlijden werd opgevolgd door de heer Gied van de Pas.

Sinds begin 2021 maakt het bouwbedrijf deel uit van het concern van Kolen. De dagelijkse leiding is in handen van Frank Lathouwers, die naast het enthousiaste en vakbekwame team van het bouwbedrijf ook kan rekenen op de kennis en knowhow van het concern waartoe het bouwbedrijf nu behoort.

Wij werken niet alleen in opdracht van onze opdrachtgevers, maar vooral ook samen met hen. Reeds in de voorbereidingsfase kunnen wij onze kennis ter beschikking stellen in het belang van de kwaliteit van het werk en onze opdrachtgevers. Wij zijn er trots op dat opdrachtgevers die eenmaal met ons hebben gewerkt een positieve ervaring koesteren en graag opnieuw met ons werken.