WERKEN BIJ

Uitgelichte vacature

VACATURE | Projectleider (m/v, fulltime)

[fusion_builder_container type=”flex” hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” min_height_medium=”” min_height_small=”” min_height=”” hundred_percent_height_scroll=”no” align_content=”stretch” flex_align_items=”flex-start” flex_justify_content=”flex-start” flex_column_spacing=”” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” container_tag=”div” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” spacing_medium=”” margin_top_medium=”” margin_bottom_medium=”” spacing_small=””

LEES VERDER »

Alle vacatures

Open sollicitatie

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw profiel, maar heb je wel interesse om bij Bouwbedrijf Baken aan de slag te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vakkrachten en stagiairs. We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat voor je klaar!

BOUWEN MET JONG TALENT

Wij werken nauw samen met scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard. Wij laten leerlingen kennismaken met het werken in de bouw. Dat doen we op eenzelfde manier met het Summa College en Opleidingsinstituut Bouwmensen in Eindhoven. Jonge vaklieden doen bij ons waardevolle praktijkervaring in de bouwsector op en krijgen begeleiding van ons ervaren team.

Scroll naar boven