WAT DOEN WE

Bouwbedrijf baken bouwt op vertrouwde wijze aan de woningen en bedrijfspanden van morgen. Met een enthousiast, vakbekwaam team leggen wij ons dagelijks samen met onze opdrachtgevers en ketenpartners toe op het realiseren van fantastische bouwprojecten en op de uitvoering van onderhoud. Dat doen we voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Daarnaast zetten we onze kennis en ervaring eveneens in voor verbouwingen, onderhoud en renovaties.

WONINGBOUW

De woningmarkt verandert. Betaalbaar wonen komt steeds meer centraal te staan. Maar ook de aandacht voor het persoonlijke woongenot. Dat vraagt om een bouwbedrijf dat op de hoogte is van de relevante regelgeving en technische innovaties, maar ook aandacht heeft voor het individu. Onze ervaring van meer dan 90 jaar en toewijding stellen ons daartoe in staat.

Wij realiseren zowel wooncomplexen als grondgebonden woningen. Wij bouwen woningen in de vrije sector, de sociale woningbouw, projectmatig of als partner bij collectief particulier opdrachtgeverschap. Maar ook bij renovaties komt ons vakmanschap tot z’n recht. Wij werken niet alleen in opdracht van professionele opdrachtgevers, zoals de projectontwikkelaar of woningcorporatie. Ook de consument of eigen bouwer zijn wij graag van dienst om woonwensen werkelijkheid te maken.

UTILITEITSBOUW

Wij hebben ruime ervaring in de utiliteitsbouw en werken in opdracht van verschillende en ook regelmatig terugkerende opdrachtgevers. Wij hebben kennis en ervaring in de realisatie van bedrijfsruimten, zowel kantoren en winkels als productieruimten en logistieke hallen. Ook schoolgebouwen zijn ons niet vreemd.

Met de tijd zijn de eisen aan en verwachtingen van utiliteitsbouw veranderd: duurzaamheid en flexibiliteit spelen een steeds belangrijkere rol, evenals de aandacht voor het nieuwe werken en leren. Wij zijn met onze ervaring gewend mee te gaan in de veranderende markt en kennen de eisen, behoeften en ontwikkelingen.

VERBOUWING & ONDERHOUD

We zetten onze kennis en ervaring ook in voor verbouwingen, onderhoud en renovaties. Een verbouwing van een bestaande woning behoort tot onze expertise. 

Specialistisch werk maken we ons snel eigen. In het verleden hebben we bijvoorbeeld de sluisrenovatie van de Dommelse Watermolen verzorgd, evenals reinwaterkelders voor AB InBev, een slitterput van 16 meter diep voor MCB en uitkijkposten voor Stichting Natuurmonumenten gerealiseerd.

Dat vertrouwen in de kundigheid van ons team heeft geresulteerd in een vaste samenwerking met AB InBev, waar wij verantwoordelijk zijn voor het dagelijks onderhoud aan de Dommelse Bierbrouwerij.

 

Scroll naar boven