bouwbedrijf baken

bouwservice

Bouwbedrijf Baken voert verbouwingen, renovatie- en restauratiewerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen. Van een klemmende deur via renovatieprojecten tot bijvoorbeeld de fundaties van grote machines, Baken heeft de mensen en het benodigde (vaak eigen) materieel. Uiteraard wordt voor grote renovatieprojecten samengewerkt met andere vertrouwde partners. 

Ook specifieke, vaak niet eenvoudige werkzaamheden, gaan we niet uit de weg; in de afgelopen jaren werden bijvoorbeeld diverse reinwaterkelders voor Brouwerij Inbev, een slitterput van 16 meter diep met onderwaterbeton voor M.C.B, enkele  uitkijkposten voor Stichting Natuurmonumenten en de sluisrenovatie van de Dommelse Watermolen succesvol gerealiseerd.

Impressies

klik op de foto voor meer

Op de hoek van de Waalreseweg en de Beemdstraat is dit jaar gewerkt aan 6 woningen. Deze woningen worden gerealiseerd op het perceel van een voormalige autogarage.

Op een prachtige plaats in het centrum van Valkenswaard worden door Bouwbedrijf Baken 30 appartementen gebouwd. Inmiddels is de 4e verdiepingsvloer gestort en wordt er volop gemetseld.

Inmiddels worden de 15 appartementen al weer geruime tijd bewoond. Omdat ondertussen ook de tuin gereed is, is er een uitgebreide fotoreportage gemaakt, waarvan u hierboven een van de foto's ziet.