bouwbedrijf baken

bouwservice

Bouwbedrijf Baken voert verbouwingen, renovatie- en restauratiewerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen. Van een klemmende deur via renovatieprojecten tot bijvoorbeeld de fundaties van grote machines, Baken heeft de mensen en het benodigde (vaak eigen) materieel. Uiteraard wordt voor grote renovatieprojecten samengewerkt met andere vertrouwde partners. 

Ook specifieke, vaak niet eenvoudige werkzaamheden, gaan we niet uit de weg; in de afgelopen jaren werden bijvoorbeeld diverse reinwaterkelders voor Brouwerij Inbev, een slitterput van 16 meter diep met onderwaterbeton voor M.C.B, enkele  uitkijkposten voor Stichting Natuurmonumenten en de sluisrenovatie van de Dommelse Watermolen succesvol gerealiseerd.

Impressies

klik op de foto voor meer

Op de hoek van de Corridor en de Eindhovenseweg worden momenteel 4 appartementen gebouwd. Inmiddels is de steiger verwijderd en al een deel van het eindresultaat te zien
Op de hoek van de Waalreseweg en de Beemdstraat is afgelopen jaar gewerkt aan 6 woningen. Deze woningen zijn gerealiseerd op het perceel van een voormalige autogarage.

Op een prachtige plaats in het centrum van Valkenswaard worden door Bouwbedrijf Baken 30 appartementen gebouwd. Inmiddels zijn de eerste appartementen opgeleverd en wordt er gewerkt aan tuin en achterterrein.