bouwbedrijf baken

utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw heeft Baken door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Voor verschillende maar ook regelmatig terugkerende opdrachtgevers werden de afgelopen jaren utiliteitsbouwprojecten uitgevoerd waaronder bedrijfshallen, fabrieken, kantoren en scholen. Deze projecten worden indien gewenst turnkey opgeleverd waarbij de opdrachtgever wordt ontzorgt.
Precies volgens afspraak en specificatie en exact volgens begroting. Van ontwerp tot oplevering de kosten onder controle, zonder onaangename verrassingen achteraf. 

Wat de opdrachtgever erbij krijgt is de meerwaarde, de knowhow van een ervaren bouwer. We denken graag mee en geven gevraagd en ongevraagd advies gedurende het hele bouwproces

Impressies

klik op de foto voor meer

Aan de Hazelaar te Valkenswaard wordt al weer enkele maanden volop gebouwd aan twee vrijstaande bungalows.

 

Op een prachtige plaats in het centrum van Valkenswaard zullen door Bouwbedrijf Baken 30 appartementen gebouwd gaan worden. Inmiddels zijn de sloop- en grondwerkzaamheden gereed en is de fundering gestort.

Net voor de bouwvak zijn alle appartementen opgeleverd. Wij zijn trots op het resultaat en denken dat het complex straks een aanwinst is voor de gemeente Bergeijk.